mandag den 6. oktober 2014

Creative Company

Søndag stod jeg tidligt op, indstillede GPS'en mod Holstebro, og tog til Bloggerevent hos CChobby. Ofte har jeg været omkring deres webshop og snuse, så jeg var spændt på at høre nærmere om virksomheden og bruge en dag med fokus på kreativitet. I hverdagen cirkler tanker og planlægning primært omkring familielivet og hvordan vi bedst får alt til at spille, og her drukner den frie leg let. Så søndagens inspiration var som vand på en tørkeramt plante, og jeg kørte hjem med hovedet fuld af nye ideer, planer, former og farver.

Vi lagde ud med en rundvisning på hovedkontoret, hvor vi fik set værksteder og lager, og derefter blev vi budt på frokost i lokalerne tilknyttet butikken i Holstebro. Lækre fristelser arrangeret i små picninckurve, der lyste op på blå duge.


 Herefter var der mulighed for at snuse rundt blandt fremviste produkter, hvor der bl.a. var meget inspiration at finde til den kommende juletid. Kombinationen af træ, mørk blå og guld tager jeg til mig uden tøven.
De fine ophæng i træ med guldtråd flytter helt sikkert ind her, og ophængene i akryl er jeg i særdeleshed tiltrukket af, og jeg har nogle ideer til, hvordan man kan lege lidt med udtrykket og gøre det til personligt julepynt. 

Derudover får jeg nok at se til i krearummet. Med hjem kom nemlig en goodiebag fyldt til bristepunktet, og jeg er særligt glad for at finde en masse materiale, der åbner op for aktiviteter med min fem-årige. Det vil der komme et indlæg med for sig.


Så er der vist kun tilbage at ønske god mandag - og uge - derude.

Og tak til Creative Company for et godt arrangement.

2 kommentarer:

 1. Ei, jeg er totalt misundelig!
  Du skulle da lige have taget mig med ;o).

  God forhøjelse med alle de gode sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sku' jeg da! Du er da et af de stærkeste krea-kort man kan ha' på hånden ;-) god weekend til jer - og ferie, hvis det også gør sig gældende :-)
   Kh. Trine

   Slet