tirsdag den 4. februar 2014

NavneskiltJeg kredser meget om rosa-karry-grå-kombi'en for tiden, og det er der kommet et dørskilt til Milles værelse ud af. Den har ikke fået for lidt med både cirkel- og stjerneudstanseren, og til Malthe er jeg ved at lave en udgave, der er lidt mere... kontrolleret.
Men ideen er jeg ret vild med, og jeg måtte spontant forlade aftensmadsbordet under familiens protester, for straks at skrible en skitse af den, da den poppede op på den indre skærm. Ikke helt nærværende, men sådan er det engang imellem for en kreativ sjæl, ikke?! ;-)

Jeg har taget et stykke gråt karton og "udhulet" centrum med stansejern, og herefter klistret den på et andet stykke karton, meget lys beige. Herefter søgte jeg lidt efter fonts på pinterest, da der her ofte er fine eksempler, der er mere overskuelige, end at gå direkte ind på dafont.com.
Jeg faldt for denne, og skitsede lidt løst af efter den. Jeg har rentegnet med pen og blæk, da jeg synes resultatet bliver langt mere delikat, end med en filtpen el.lign. 
Med stansejern er det virkeligt nemt, så det er bare om at kaste sig ud i det :-) - Rigtig god aften derude -

16 kommentarer:

 1. Den er så fin og jeg kan godt lide du gav den gas med udstanserne;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot! Ja når man lige bliver grebet, så må man jo skynde sig at få det skriblet ned! Lad kunstneren arbejde :-D Det er faktisk lidt sjovt hvordan tingene lige pludselig falder på plads, og så er det bare SÅ rigtigt. Jeg kan godt lide følelsen :-)

  SvarSlet
 3. Super flot Trine. Dine børn må være stolte af at have sådan en kreativ mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Helena - jeg tror faktisk Malthe godt kan blive lidt irriteret på mig, når vi tegner, og mit bliver så "pænt". Så det arbejder jeg faktisk lidt på at nedtone - det dur jo ikke, jeg dræber lysten hos dem, fordi jeg har haft så mange flere år at øve i end dem ;-) Men han ELSKER når jeg syr til ham, og det varmer godt i mor-hjertet :-D

   Slet
 4. Har du egentlig et fif til hvor man bedst og billigst køber udstanserne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ikke - jeg har ledt forskellige stedet på nettet, men endte med at købe et sæt med stjerner på tilbud i Panduro. Der er vist lidt billige udstansere hos bbhobby.dk, men udvalget er ikke stort, og de har mest små størrelser. Tip mig gerne, hvis du finder en god pusher ;-D

   Slet
 5. Ej hver er det fint - sådan et tror jeg jeg vil lave til lillemandens værelsedør... Tak fordi du dele med os andre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Mette - og det er en fornøjelse. Din og andres søde kommentarer er en stor motivator, til både at finde på og vise frem, rigtig dejligt!

   Slet
 6. Det er rigtig flot. Er vild med skrifttypen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - den faldt jeg også pladask for, og jeg er slet ikke færdig med at lege med den, kan jeg mærke ;-)

   Slet


 7. If you want to learn more about how to design your own logo. Learn how to design the best and most effective for your own businessVisit our site today and see what we can do for your business. Navneskilte design

  SvarSlet
 8. If you've decided that you want to create limited edition T shirts, Flag,egne, logo, USB stick, banner based on your designs, then perhaps you can visit our website for best tips about it. Here's what you need to know about designing.
  see more at: Navneskilte design

  SvarSlet