onsdag den 8. januar 2014

DIY...sukkulentskjuler?

Jeg er ret forelsket i Meyer-Lavignes Flower Me Happy-potter - og jeg kan lige se én af dem stå på min køkkenhylde, med en lang, grøn, hænge-plantegevækst (jeg er ikke så godt inde i "flora"). Sådan én, hvor stænglerne nærmest ligner små guirlander med blade på.
Men... Jeg er hårdt ramt af tandlægeregninger pt.. Har et par gamle fyldninger, der skal laves om, og så skal begge visdomstænder i undermunden opereres ud. Av (min pengepung).
Derudover nærmer vi os en omfattende fyringsrunde på min arbejdsplads, og det giver jo lidt urolig nattesøvn og medfører dankortet næsten gror fast i lommen på mig.
Så disse to er altså affødt af en mindre krise her hos mig.
Og jeg bliver heldigvis i ret godt humør af at se på dem, med sukkulenthår og stearinlys i baggrunden.


Det er virkeligt et nemt og hurtigt projekt, det her, da jeg bare har brugt en sort sprittusch, og en rød børne-tusch (den er nemlig så svag på porcelænet, at den ender med at være fin, lys rosa - selvom den ser noget beige ud i det her, i skæret fra køkkenlampen ;-)). Og vi spiser mest spejlæg her i huset, så æggebægrene stod alligevel gemt væk bagerst i et skab.
Og er man lidt usikker på hånden, er det nemt at rette til igen med lidt sprit på en vatpind!Sukkulenterne er genbrugt fra sidste års advents-stage, og der ligger stadig kobberglitter mellem bladene :-)


Hr. og Fru FattigmandsFlowerMeHappy!

- God aften derude -


9 kommentarer:

 1. Så herlige :)
  og for en kjempe god ide!
  Hadde også disse potter på min jule-ønskeliste. Fikk ingen dog, men vil nok prøve meg på noe ala det her, veldig morsomt når de er helt unike :)
  Mvh Charlotte (kjaert.no)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Charlotte, jeg så noget lignende på pinterest, og fik lavet min egen version - og ja, det er nemlig lidt fint, at de er helt unikke, og har meget af "min streg" over sig :-) Jeg krydser også fingre for at få den ægte vare i fødselsdagsgave ;-)

   Slet
 2. Super søde.
  Øv med tandlægeregning og endnu øv øv med fyringsrunde, krydser fingre for det ikke bliver dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helena - og ja, det er rigtigt ærgerligt, pyyyh, det er mærkeligt at tænke på, hvordan 2014 kan finde på at kaste rundt med én og rode op i ens tilværelse. Det skal nu nok gå, uanset hvad der sker. Tak for din tanke :-*
   Kh. Trine

   Slet
 3. Svar
  1. Tak - pinterest er fantastisk inspirerende og disse måtte jeg altså lave i min egen version ;-)

   Slet
 4. Svar
  1. Tak, Sine - og tillykke med din nye forhandler :-)

   Slet
 5. Ihhh hvor er de fine :)

  Og så krydser jeg fingre mht jobbet og øv da med tandlægeregninger, ikke lige det man har mest lyst til at bruge penge på ;)

  SvarSlet