torsdag den 11. juli 2013

Flere glimt fra drengeværelset...

Collage taget fra dette indlæg...

Dette indlæg er et af de mest besøgte her på bloggen,
og nu er det da vist ved at være på tide med flere glimt. 
Jeg elsker selv at se børneværelser rundt omkring, og hvor forskellige de kan være - super inspirerende. Selv drømmer jeg om store, lyse, kvadratiske børneværelser, der kan fyldes med bObles-dyr og rutsjebaner, legetelte, køjesenge og huler. Men virkeligheden er en lidt anden ;-)

Billy-reolen fra IKEA er genial - høj og smal, og "gemt" bag døren, så pladsen dér også udnyttes.

Gruer for den dag, sengen skal udskiftes med en større og sovepladsen dermed lægger beslag på flere af de sparsomme kvadratmeter! Han må og skal ha' en højseng (med hule nedenunder, som Happylights'ne kan ryge ned i og skabe hygge).

Praktiske IKEA-møbler, der gør det så nemt at rydde op. Ternene på væggen er lavet efter denne DIY hos Sirlig/Herligheder.
Ellers bliver det ikke til så meget krea for tiden, vi går snart på sommerferie, og får travlt med at pleje vores misrøgtede have (Thank God, for koteletgrund, så der ikke er nogen, der kan se ind i den!), samt male træværk på gavlene - vi er godt nok blevet forældre og husejere :-) 

God sommerferie til dig!

7 kommentarer:

 1. Sådan et fint drengeværelse! Det ser meget opryddet ud ;-) Er det en kasse med biler på og sværd i? (Nederste billede)
  Og fin nive-tang ved siden af guitaren :-))))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette - det er taget for et par uger siden, hvor jeg havde en feriefridag og fik gjort rent/ryddet op på begge børneværelser ;-) Nøj, et arbejde! Ja, kassen har jeg limet sebra-stof på med vliesofix, se mere her: http://stjernepels.blogspot.dk/2012/07/vliesofix.html
   God weekend i det skønne vejr :-)

   Slet
 2. Hvor er det et skønt værelse. Jeg er vild med ternene på væggen. Vi er ved at kigge på juniorsenge til ungerne. Hvor er Malthes seng fra?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Line - sengen er en Hoppe Kids Ida (140 cm lang), fra Ønskebørn. Jeg er dog lidt træt af, at vi ikke valgte Hoppe Kids Basic, da vi så kunne have tilkøbt "forhøjermodul", og det kunne vi godt bruge nu! Først havde vi egentligt købt en 160 cm lang juniorseng fra Babysam, men fik leveret forkert kasse, og kunne ikke finde en Temprakon-madras (tjo, jeg er vist lidt fanatisk med madrasser og dyner ;-)), så vi droppede den model og fik fat i den anden ved Ønskebørn. Det er jo en jungle med alle de tilbud og muligheder derude :-O
   Kan I ha' en god sommer!
   Kh. Trine

   Slet
  2. Puha ja jeg synes også det er en værre jungle. Vi er i overvejelsen af flytte tvillingerne i juniorsenge eller måske tage siden af tremmesengen og sætte en sengehest op. Sikke mange overvejelser!
   God ferie i det dejlige vejr :-)

   Slet
 3. Jeg synes nu din virkelighed er ret skøn at se på :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Maj ^.^ jo, alle 9 m2 er skønne, og når man nu kun er 4 år, er man jo stadig i en alder, hvor man ikke fylder ret meget, og også kan "løbe på væggene" (eller, i hvert fald på reolen fra ikea, den er jo lige så indbydende som alverdens trapper ;-)).

   Slet