tirsdag den 21. maj 2013

Endnu en kjole...

I var en del, der heppede på DIY og mønster til kjolen (gør mig altså ret glad!) og det kommer på 
bloggen i løbet af ugen. 
Sneak peak....Så må vi håbe vejret bliver til kjoler igen - nøj, for en fantastisk pinse vi har haft her! 
Begge unger har skrammer på knæene, og vi løb tør for korte ærmer til Mille, der konstant blev beskidt, og har helt betændte neglerødder af at rode i sandkassen
Suk, hvor jeg dog elsker sommer!

12 kommentarer:

 1. Haha, det lyder ellers som ting, man gerne var foruden, men jeg kan godt forestille mig, at årsagerne til skrammer, skidt og betændte neglerødder har været det hele værd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ;-D haha, ja, og ungerne er ligeglade, de to er i hvert fald. Ej, blev faktisk en smule bekymret for hendes ene finger, den hævede helt op og blev rød og varm. Gik heldigvis over igen :-S

   Slet
 2. Vi vil have mere sommer vejr... Meget mere sommervejr :) Jeg fik travlt med at shoppe sandaler og shorts til Emil, så han kunne klarer sig indtil jeg får syet nogle flere til ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh ja, sandaler, det har vi ikke engang endnu - de røg i et par crocs fra føtex, haha ;-D

   Slet
 3. Ja tak mere sommer, men til gengæld er det en god undskyldning for at sidde inde og sy. Glæder mig til DIY

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, DET er rigtigt ;-) Og jeg har knoklet på DIY'en, men gud, hvor det tager lang tid, og nu driller min scanner mig, så jeg ikke kan få mønsteret lagt op. Argh! Jeg kæmper videre...(afventer pt. download af software til scanneren....)...

   Slet
 4. Åh altså - hvis du laver en DIY så bliver jeg jo NØDT TIL at få en pige næste gang jeg skal være gravid..men det har du vel ikke en DIY på vel HAHA - Er VILD med kjolen, så fin altså! kh og go aften til dig Trine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mille - jamen det skal du da, ha' en pige næste gang. Eller næste gang igen ;-D HAHA, nej, det må I selv ligge og rode med (i bogstavelig forstand, lol) ;-D Også en god aften til dig :-)

   Slet
 5. Ih det lyder som en fuldstændig fantatisk pinse I har haft. Jamen din kjole er så fantatisk sød. Måske jeg skulle finde modet frem og forsøge mig med en til venindens lille pige. Gisp, glæder mig til din DIY. Ha en super dejlig da!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih ja, det var det også! Det ville da være en super gave! Gør mig umage med DIY ;-)
   Også en god aften til dig!

   Slet
 6. Glæder mig til at se den endelige DIY, det er godt nok en fin kjole. Lækkert med de knapper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg er generelt vild med knapper, især de klassiske med "fire huller i midten" :-)

   Slet