tirsdag den 29. januar 2013

Fødselsdagsforberedelser...
Vi er så småt ved at planlægge Milles første fødselsdag, og her er lidt af det jeg inspireres af - foruden alle de gode ideer jeg pinner på Pinterest, lige her.
Over cirkustemaet kan spindes det dejligste, pastelfarvede univers, rigtig tøset og alligevel ikke kun pink i pink.
Dagen skal fejres med gode venner og nærmeste familie - og masser af børn, så det skal nok blive "nede på jorden", men festligt :-)

Invitationen fik jeg lavet i mit nye legetøj, GIMP, hvilket tog mig en krig - men det var sjovt, og jeg blev grebet af det, og den ene detalje tog den næste... ;-)

Sugerør - en fest med børn, så SKAL der være sugerør og balloner, ikk'?!


Mmmm, jeg glæder mig!

- Rigtig god dag derude, og tak fordi du kiggede med -

12 kommentarer:

 1. Ser ud til at blive en dejlig fest i de skønneste farver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Didde-Louise, det håber jeg også det bliver :-)

   Slet
 2. Dejlige farver - og tema ;o)

  Tillykke med hende, glæder mig allerede til at se flere billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Pia - hæhæ, det er dog først i marts, men man kan jo ligeså godt starte i god tid ;-) Jeg er også mester i at stå dagen før og mangle noget, og så dunke mig selv i hovedet med ikke bare at ha' fået bestilt det online i god tid. Så NU er jeg foran ;-)

   Slet
 3. Ja nu ved jeg godt det ikke er min fest du er ved at planlægge høhø- men jeg skal have gæster på fredag og lørdag- jeg fylder 30 og dejligt med inspiration!!! Jeg skal finde ud af at bruge pinterest, smukke ideer og farver og sødt kort du har lavet!!;) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, Mille - stort tillykke til dig i dag ;-) Håber dog du får lidt flere og vildere farver ind i din fest, og måske også lidt flere procenter ;-P
   Kh. Trine

   Slet
 4. Ihh har lige fundet frem til din blog og hvor er den fiiiin. Og virkelig dejligt med et tip til GIMP, har aldrig hørt om det, men det skal da helt klart prøves.
  Glæder mig til at følge dig.
  - Theresa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Theresa, og velkommen til - tak for din søde hilsen :-) Og i lige måde, glæder mig til at surfe lidt mere rundt inde hos dig (denne uge er virkeligt gået op i sygdom og blogtræf-forberedelser ;-)). Men vi ses vel også imorgen?!
   Kh. Trine

   Slet
 5. Nøj som det ser dejligt ud. Skønne, skønne farver og dejligt at starte i så god tid at du når at nyde det. Jeg ved ikke om du har set vores cirkustema: http://badut.typepad.com/badut/2012/11/alle-vores-ideer-til-cirkusfesten.html . Jeg har blandt andet en hel masse link til skønne cirkusting man kan printe. Cirkustemaet var genialt. Alle pigerne elskede det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuh, tak Marina, det skal jeg helt sikkert ind og se på - lige pt. er planlægningen sat på pause, og fastelavnsforberedelserne har taget over ;-)
   Men ja, det er skønt at være i god tid, så er det nemlig SÅ hyggeligt at planlægge fest!

   Slet
 6. Den invitation kunne vel ikke blive til noget free download??..eller en fil man må skifte billede pg årstal på? Den er rigtig fin!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Majken - tusind tak for komplimentet :-D Jo, det vil jeg lige få gjort, jeg skal lige ha' hittet ud af google docs og file transfer! Laver et indlæg, når jeg har kigget på det :-)
   Kh. Trine

   Slet