torsdag den 18. oktober 2012

...Og så kom den på!

Haps! På med blusen, og så blev der knipset løs - den er godkendt ;-)

Det er en smal model, hvilket passer ham godt, den magre rad. Næste gang skal lommerne gøres kortere, så der er plads til at lægge blusen op helt op til lynlåsens ende (hov).
(Fotoshootet foregik i øvrigt op ad væggen, et projekt der pt. er strandet i fejlleverancer og "ikke på lager", så først mere herom om en måneds tid)

- Rigtig god aften -


12 kommentarer:

 1. Det var da en rigtig fed trøje du har har fået syet der.

  og Skønt at du har delt hvilket mønster du har brugt.. jeg må vidst snart få prøvet de blade :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ottobre kan anbefales - som sagt fatter jeg ikke meget af sproget, og savner lidt billeder (jeg er meget visuel, watch and learn), men man får virkeligt mange mønstre til 85,- kr!

   Slet
 2. hold op hvor er den blevet lækker - skønne farver du har sat sammen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - ja jeg ku' simpelthen ikke stå for den "smaragdgrønne" isoli, da den gik igen i junglestoffet - og den gule rib skreg på at blive brugt hertil, men som rib-roleau dur den ikke, den er alt for groft vævet/tyk, derfor den brune til lommerne :-)

   Slet
 3. Virkelig fint resultat - jeg synes den er blevet rigtig god. Og så må jeg altså lige nævne at jeg igår var inde og kigge på dine tegninger og jeg er SÅ imponeret - du er jo et kæmpte talent - hvor må det være sjovt at være så dygtig til at tegne.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak, Christina - jeg elsker at tegne, det er meget afstressende, jeg kan blive næsten hypnotisk zen af det. Desværre er det ved at være et par år (gisp, nu sagde jeg det højt for mig selv, skammelig misligehold af "hobby") siden jeg sidst har lavet et portræt, men jeg håber at ku' glæde nogen i familien til jul med børneportrætter :-)
   Kh. Trine

   Slet
 4. Hvor er den da også bare helt fantastisk i brug :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marlene, jeg er også lidt misundelig på ham, den er så bløøød! :-)

   Slet
 5. Den er satme smart Trine og jeg synes lommernes størrelse er lige i øjet. De kan altså også blive for små (efter min mening) *ha ha*
  Du er sgu sej
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Libbie - jeg klippede op tl blusen på "ferie" hos mine forældre og havde glemt lommemønster - improviserede derfor ;-) men lommer skal der til, så man kan få flashet/brugt sine jerseyrester, ikk'?! OG så man kan samle sten, MASSER af sten ;-P
   Kh. Trine

   Slet
 6. Hvor er den mega SEJ :-) Du er så sej!!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Line :-D Og velkommen hjem til efteråret ;-)
   Kh. Trine

   Slet