fredag den 21. september 2012

Og endnu én...

...Af de dersens jerseykreationer. Men det er nu engang det jeg får syet for tiden. Nu mangler Stjernepelsen snart en masse bukser, og Storebroren mangler bluser. Men der skal jeg først have vasket noget nyindkøbt, lækkert stof.


Den søde sag her mangler trykknapper, men jeg skulle snart modtage nogle i farver med posten, så jeg afventer.

- Go' fredag, det' skønt, ikk'?! - 

13 kommentarer:

 1. Synes, at du spytter den ene fine jerseykreation efter den anden ud af symaskinen :-) Hvor endte du med at få fat i farvede trykknapper henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Laila :-) jeg fandt et link til etsy hos Laralil, under hendes indlæg med en babyjakke, hvor hun eftersøgte røde trykknapper. Mrwalrus-et-eller-andet har mange, mange forskellige slags!

   Slet
 2. Hvor er det en fin body! Du er mega god til det der! God lørdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-) var også lige inde hos dig, ku' se du har fået lavet et par fine leggins! Nøj, de er søde!

   Slet
 3. Så fin, du er altså for sej til det der Jersey!! :) er også vild med din kjole med ribkant, synes det ser ganske vellykket ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line! Desværre er jeg kommet til at slukke symaskinen undervejs i påsyning af ribben (der var en lyd i babyalarmen, der afbrød mig ;-)), og da jeg så fortsatte, var symaskinen jo hoppet ud af indstillingerne, og dermed er stinglængden blevet meget kortere på halvdelen af ribben. Argh, det er ulempen ved en moderne symaskine ;-)

   Slet
 4. Ej, hvor er den - sød! Virkelig flot lavet - hvor har du købt stoffet?

  Glæder mig til at kigge med fremover og til at snuse lidt rundt nu ;o),

  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia, og velkommen til ;-) troede jeg allerede var fast læser hos dig, men NU er den i hvert fald ordnet! Det er skønt med inspiration til drengetøj, der er så meget pigetøj i Blogland.
   Stoffet er fra malika & rosa (og jeg har også set det på etsy, i Ottobres shop, og der er det faktisk lidt billigere pr. meter, og forsendelsen er også knap så dyr - afhængigt af, hvor meget man køber, selvfølgeligt ;-)).
   Go' weekend.
   Kh. Trine

   Slet
  2. Tak - den må jeg lige tjekke nærmere ;o)

   Slet
 5. sikke en fin bodystocking. Jeg melder mig da lige som fast læser her, jeg mangler stadig at tage mod til mig og få prøvet at sy lidt mere i jersey.

  :o) Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda, og velkommen til :-)
   Tak tak, jeg er ved at samle jerseytips sammen, og DIY's jeg har brugt, til et indlæg, måske det kunne være en hjælp?! Jeg ser lige at få sparket mig igang med det ;-)

   Kh. Trine

   Slet
 6. Nøj hvor er den fin!! Jeg skynder mig også at melde som fast læser og sætte dig på min blogroll :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og velkommen til :-) dejligt du vil læse med, og tusind tak for blogroll-reklamen ;-) jeg var lige inde hos dig, jeg ser også frem til at følge dig!

   Slet